Genereaza Surse Nelimitate de Venit Lucrand De Acasa !

marți, 25 mai 2010

promoveaza cu incredere

Pentru a reusi in afacerea BeaM este extrem de simplu tot ce trebuie sa faci e sa ai grija ca oferta ta sa fie vazuta mereu de mai multi oameni.

Celebrul Allan Pease in perioada copilariei lui, cand vindea din usa in usa bureti pentru spalat vase, la pretul de 2 de dolari bucata isi facuse o medie 10:7:4:2 .
Ce inseamna asta ? el batea la 10 usi, 7 locatari raspundeau la usa , 4 dintre ei ascultau prezentarea ,2 cumparau un burete ; Castiga 4 dolari.
Daca batea la 20 de usi avea 8 dolari.
Acest copil intelesese Legea probabilitatii .
Din cauza asta, el nu si-a facut niciodata griji din cauza celor 3 usi care nu
se deschideau, a celor 3 oameni care nu vroiau sa asculte prezentarea
sau a celor 2 oameni care nu cumparau. Copilul (inteligent) stia doar atat : Daca bate la 10 usi, castiga 4 dolari .
De fiecare data cand batea la o usa, el castiga 40 centi, indiferent de ce s-ar fi intamplat ! Tot succesul lui depindea de viteza cu care reusea sa bata la cat mai multe usi !


Aceasta este legea probabilitatii : Daca vei face acelasi lucru, in acelasi fel, de mai multe ori, in aceleasi circumstante, vei avea un set de rezultate care vor ramane totdeauna constante.
Cand te concentrezi asupra probabilitatilor, nu te mai superi cand cineva iti spune « nu ».
Din momentul in care accepti si intelegi legea probabilitatii, refuzurile nu mai conteaza absolut deloc !
Legea probabilitatii produce rezultate pentru oricine, chiar si pentru tine ! LEGEA PROBABILITATII FUNCTIONEAZA DOAR CAND LUCREZI CU NUMERE MARI.

In cazul constructiei afacerii tale MultiLevelMarketing, NU TREBUIE SA CONVINGI OAMENII SA DEVINA AFILIATI IN RETEAUA TA , ci trebuie doar sa aplici Legea probabilitatii prin care sa descoperi acei putini cu care sa lucrezi direct.
In cazul dezvoltarii unei afaceri MLM utilizand doar Internetul, Legea probabilitatii functioneaza excelent. Exista nenumarate site-uri destinate reclamelor si anunturilor gratuite.Tot ce trebuie sa faci este sa postezi reclame pe aceste site-uri, insa nu oricum, ci cu disciplina si organizare.


INSCRIE-TE AICI SI TE VEI NUMARA PRINTRE PRIMII


Citeste si alte articole

0 comentarii:

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.
Plase insecte | Plase tantari
Rolete exterioare | Rulouri Exterioare | Sistem Veranda | Jaluzele exterioare | Copertine retractabile | Grilaje Mobile | Service Grilaje Mobile si Usi Garaj

Trafic

eXTReMe Tracker

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP