Genereaza Surse Nelimitate de Venit Lucrand De Acasa !

marți, 25 mai 2010

afla parerea prietenilor

Cand vine vorba de a porni o afacere online mai ales in MultiLevelMarketing (spun mai ales in MLM deoarece acesta e genul de afacere pe care il incep majoritatea fara sa aibe habar de afaceri si fara sa fi facut vreo afacere vreodata ,e genul de afacere pe care il intalnesc prima data majoritatea oamenilor) multi spun "stai sa ma duc sa intreb prietenii inainte de a porni aceasta afacere sa vad ce parere au ei despre acest lucru"
...
Foarte putini dintre prieteni te vor sustine dar de la majoritatea vei primi raspunsuri de genul "E o prostie." , "Nu te baga!" , "E pacaleala,trebuie sa aibe ei ceva" , "Nu se poate! Stiu eu!"

Acum te intreb daca ar fi sa vrei sa escaladezi Everestul la cine te-ai duce sa ceri informatii pentru a face acest lucru la prieteni sau la cineva care a facut acest lucru .

La fel cum atunci cand vrei sa escaladezi Everestul nu te-ai duce la niste oameni care habar nu au cum sa faca acest lucru la fel procedeaza si cand doresti sa incepi o afacere . Daca vrei cu adevarat sa fii de succes afla parerea de la cei care fac practic o afacere , care au trecut prin ce treci tu ,fiindca numai acei oameni pot sa iti dea informatii relevante pentru tine , pot sa te ghideze pe tine pentru a evita unele obstacole.

Daca esti deja membru in afacerea BeaM sigur ai observat ca cei care nu au habar si in primul rand nu au toata informatia relevanta despre un sistem isi dau cu
parerea mai ceva ca cei care AU INVESTIT in acel sistem.


In concluzie doresc sa spun nu te lasa influentat de cei care nu au nici experienta, nici suficienta informatie dar nici rabdare sa asculte ci gandeste-te ca e VORBA DE VIITORUL TAU si tu esti singurul responsabil pentru cum ti-l construiesti,deci cauta ghidarea potrivita.

INSCRIE-TE AICI PENTRU A DEVENI INDEPENDENT FINANCIAR







Lasa adresa de email pentru a primi informatii chiar de la fondatorul sistemului









Obiectivul Realizabil : minim 504$ LUNAR pentru fiecare !







TE INVIT SA CITESTI SI CELELALTE ARTICOLE DE CE BEAMANAGER.BIZ ? IN OPINIA MEA AICI

0 comentarii:

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.
Plase insecte | Plase tantari
Rolete exterioare | Rulouri Exterioare | Sistem Veranda | Jaluzele exterioare | Copertine retractabile | Grilaje Mobile | Service Grilaje Mobile si Usi Garaj

Trafic

eXTReMe Tracker

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP