Genereaza Surse Nelimitate de Venit Lucrand De Acasa !

marți, 25 mai 2010

Alege ANGAJAT sau INDEPENDENT

Unora le place sa fie angajati: sa li se spuna ce sa faca, sa li se plateasca un salariu in fiecare luna, sa nu isi bata capul cu responsabilitati.

Altii prefera sa fie independenti, sa isi asume riscuri, asa ca investesc intr-o afacere proprie.

Daca doresti sa fii independent iata cateva din calitatile pe care trebuie sa le ai:

Disciplina:
Daca lucrezi pentru tine nu inseamna ca te poti apuca de lucru dupa pranz si sa lasi totul balta cand iti tuna .Trebuie sa iti stabilesti un program strict si sa-l respecti. Multi dintre cei care sunt independenti fie incep ziua de lucru la cantatul cocosilor, fie o termina spre miezul noptii.

Optimism:
Vei avea zile bune, dar vor fi si zile cand vei intalni numai oameni furiosi, cu care nu poti discuta . Treci mai departe! Nu le lua personal si nu petrece toata ziua plangandu-te.Oamenii de succes nu-si pierd nici vremea, nici cumpatul.

Putina zgarcenie
Investeste mai intai in afacerea ta apoi in haine ,calatorii ,etc.,invata sa strangi cureaua ca sa nu ramai falit in a doua luna de la lansarea afacerii sau in prima luna mai dificila.Nu te culca pe-o ureche la primele castiguri ca sa se imprumuti apoi la primul obstacol. Ai castigat mai mult luna asta? Investeste cat e necesar si restul pune-i intr-un cont pentru zile negre.

Integritate
Nu se asteapta nimeni de la tine sa fii atotstiutor , intotdeauna la timp, mereu cu solutii, pururi disponibil. Cand nu ii poti multumi pe clientii sau ai dat-o in bara de-a dreptul, recunoaste. S-ar putea sa fie mai ingaduitori decat daca ii minti continuu .Cand esti pe picioarele tale, reputatia e cruciala. Nu ai imaginea unui grup mare in spate, nici un sef care sa iti salveze pielea. Tu esti si grupul, si seful. Orice faci se reflecta asupra afacerii tale.

Incredere in tine
Diferenta dintre un om increzator in ceea ce face ,convins ca produsul lui e cel mai bun ,gata sa o demonstreze si altul care nici el nu crede ce spune , sunt banii pe care ii are fiecare in buzunar la sfarsitul lunii .


Motivatia
Nu ajungi nicaieri fara motivatie. Daca te uiti cinci ore pe zi la televizor in loc sa iti bati capul cu afacerea ta, sigur nu vei ajunge independent financiar.Fa cat de mult poti in fiecare zi, nu stii niciodata cum va fi ziua de maine.

Echilibru
Gandesti pe termen lung: nu te epuiza astazi ca sa stai la pat maine si poimaine .

Abilitati de comunicare
Comunica, argumenteaza, convinge! Pune si tu intrebari, cere feed-back,cand primesti intrebari, nu trebuie sa cazi pe ganduri scarpinandu-te in crestet.



INSCRIE-TE AICI PENTRU A DEVENI INDEPENDENT FINANCIAR







Lasa doar adresa de email pentru a afla cum poti castiga bani cu BeaM









Obiectivul Realizabil : minim 504$ LUNAR pentru fiecare !







TE INVIT SA CITESTI SI CELELALTE ARTICOLE DE CE BEAMANAGER.BIZ ? IN OPINIA MEA AICI

0 comentarii:

Avem credite la banca si facturi de platit iar daca veniturile noastre sufera de pe urma crizei avem nevoie de surse alternative de venit !!! Eu am gasit sursa -proiectul BEaManager.
Plase insecte | Plase tantari
Rolete exterioare | Rulouri Exterioare | Sistem Veranda | Jaluzele exterioare | Copertine retractabile | Grilaje Mobile | Service Grilaje Mobile si Usi Garaj

Trafic

eXTReMe Tracker

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP